Bu Fırsatı Kaçırmayın, Borçlarınızı Yapılandırıyoruz!

Bu Fırsatı Kaçırmayın, Borçlarınızı Yapılandırıyoruz!

28 Kasım 2016

Çankırı Belediyesi’nden yapılan açıklamada belediyeye emlak, ilan, reklam ve su borcu bulunan vatandaşların da kamudaki tüm borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili düzenlenen 6736 sayılı yasadan yararlanarak son başvuru tarihi olan 25 Kasım 2016 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekleri belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarına olan borçlarının yapılandırılmasına ilişkin devlet tarafından sağlanan imkanın belediyeleri de kapsadığını belirterek “Hükümetimizin sağladığı bu avantajdan belediyemize birikmiş emlak vergisi, su, ilan-reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, idari cezalar ve ecri misil borcu bulunan vatandaşlarımızın 25 Kasım 2016 tarihine kadar başvuruda bulunarak borçlarını yapılandırmaları kendi menfaatlerine olacaktır. Kanun kapsamında vatandaşlar borçlarını 6,9,12,18 ay gibi ödeme seçenekleri ile yapılandırabilecekler ve ay aşırı ödemek suretiyle taksitlendirebilecekler” diye konuştu.