Çankırı Belediyesi Futbol Takımı Fırtına Gibi Esti

Çankırı Belediyesi Futbol Takımı Fırtına Gibi Esti

22 Temmuz 2024

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 9-11 Yaş Arası Futbol Takımı, Nevşehir Avanos’ta düzenlenen İç Anadolu Futbol Şenliği’nden 2. olarak döndü. Üç farklı kategoride 24 maçtan 23’ünü galibiyet ile tamamlayan takımımız,  kıyasıya mücadele verdiği final maçında ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Çankırı’da amatör sporculukta yüz güldüren Çankırı Belediyesi, güreşte aldığı başarıların ardından futbolda da kendisini göstermeye başladı. Futbol takımında antrenmanlara katılan çocuklar, katıldıkları ilk turnuvadan büyük bir başarı ile döndü. 18-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen İç Anadolu Futbol Şenliği’nde final maçını oynayan çocuklar, turnuvada ikinci oldu.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, gümüş madalya getiren sporcularını, onlardan desteklerini esirgemeyen ailelerini ve Antrenör Murat Dönmez’i tebrik etti.