Başkan Esen “Sosyal Denge Sözleşmesi’ni İmzaladı

Başkan Esen “Sosyal Denge Sözleşmesi’ni İmzaladı

26 Ocak 2021

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Belediyede 657’ye tabi olarak çalışan memur ve sözleşmeli personelin Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı. Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde Türk Yerel Hizmet-Sen Çankırı Şube Başkanı Erol Selci ile bir araya gelen Esen, çalışanlarının ekonomik koşullarına katkı sağlamak ve koşullarını imkanları ölçüsünde iyileştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Esen, 750 TL iyileştirmenin yanı sıra bu yılki Ramazan ve Kurban Bayramlarında memur ve sözleşmelilerin maaşlarına 1500 TL yansıyacağını da ifade etti. Türk Yerel Hizmet-Sen Çankırı Şube Başkanı Erol Selci ise sözleşmeden faydalanan tüm çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.