YKS’ye Katılacaklara Halk Otobüsleri Ücretsiz

YKS’ye Katılacaklara Halk Otobüsleri Ücretsiz

16 Haziran 2023

Çankırı Belediyesi 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilerin ve yanlarındaki velilerinin, sınavda görevli öğretmenlerin halk otobüslerinden ücretsiz faydalanacağını açıkladı.

Çankırı Belediyesinden yapılan açıklamada;  bu hafta sonu gerçekleştirilecek sınava girecek öğrenciler ve yanlarındaki velileri ile sınavda görevli öğretmenlerin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağı yer aldı. Adayların mağduriyetlerini engellemek için alınan karara göre; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan sınav için 17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü sınav merkezlerine ulaşmak isteyen vatandaşlara toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.