Tuz Müsabakalarında Kupaların Sahipleri Belli Oldu

Tuz Müsabakalarında Kupaların Sahipleri Belli Oldu

21 Ağustos 2023

TUZFEST’23 kapsamında düzenlenen Tuz Müsabakaları’nın final maçları gerçekleştirildi. Futbol, Voleybol, Sokak Basketbolu (Streetball) ve Ayak Tenisi olmak üzere dört kategoride yarışan 117 takımda 464 sporcu, tuz üzerinde ter döktü. Turnuvanın yarı finali 19 Ağustos’ta gerçekleşirken festivalin son gününde ise final maçları yapıldı. Dereceye giren takımlar, ödül töreninde kupalarını Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den aldı.

Tuz futbolu 15-29 yaş kategorisinde Pehlivan Spor, 30 yaş ve üzeri grupta Korgun Belediye Spor, Voleybol 15-29 yaş kategorisinde Karasuna Takımı, 30 yaş ve üzeri grupta Efsane Kartallar, kadın voleybol takımlarında ise Angels ve Tuzkoparanlar eş birinci oldu. Sokak Basketbolu 16-18 yaş kategorisinde Gangragücü, 19 yaş ve üzerinde Yaren Spor, Ayak Tenisinde ise Yüzyüze Konuşuruz takımları şampiyon oldu. Finalist takımlara kupa ve madalyaları Başkan Esen ve protokol tarafından takdim edildi.