Ortaokul Öğrencilerine Moral Gezisi

Ortaokul Öğrencilerine Moral Gezisi

7 Haziran 2022

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının sonuna doğru ortaokul öğrencilerine yönelik moral gezisi düzenledi. Akademinin ortaokul grubu atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, bir yılın yorgunluğunu kültür gezisi ile attı.

Çankırı Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Çankırı’da ortaokul kademesinde eğitim gören öğrencilere yönelik gezi düzenledi. 40 öğrenci ile başlayan kültür gezisinin ilk durağı Ankara oldu.  Çocuk Akademisi eğitmenleri eşliğinde geziye katılan öğrenciler, öncelikle Anıtkabir’i ziyaret etti. Ata’nın huzuruna çıkıp saygı duruşunda bulunan çocuklar, Türk Tarih Müzesi ile MTA Genel Müdürlüğü Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi’ni inceledi. Müze sunumları kapsamında barajlardan elektrik elde edilme sürecini öğrenen çocuklar, geçirdikleri keyifli gün için Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e teşekkür etti.