Karatekin Parkı’nda Müzik Coşkusu

Karatekin Parkı’nda Müzik Coşkusu

20 Ağustos 2023

Halk, Yerel Grupların Söylediği Şarkılar ile Eğlendi

Çankırı’da TUZFEST’23 etkinlikleri şehrin dört bir yanında devam ediyor. Karatekin Parkı’nda grup konserleri, vatandaşları eğlendiriyor.

Çankırı Belediyesi, üç günlük festival programında müzikten sanata, spordan eğlenceye birçok aktiviteyi şehrin farklı mekânlarına götürdü. Vatandaşlar, aynı anda birçok yerde devam eden etkinliklere sırayla katıldı. Festivalin son iki gününde Karatekin Parkı’nda yapılan yerel grup konserleri ile vatandaşlar stres attı. Şarkılara eşlik eden Çankırı halkı ve konuklar, park alanında oynamayı da ihmal etmedi. Grup Yaren, Belediye Müzik Topluluğu ve Highlife Müzik Grubu’nun müzik dinletilerine katılan katılımcılar, gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardı. Etkinliklere Balkan Dans Toplulukları da dansları ile renk kattı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, etkinlikte festivale katkı sağlayan Çankırılı iş insanlarına da plaket takdim etti. Esen, “Şehrimizi güzel noktalara taşımak, tanıtımını yapmak için hep birlikte taşın altına elimizi koyduk. Festivalimizin tüm paydaşlarına ve yaklaşık bin kişilik Belediye aileme teşekkür ediyorum.” dedi.