Kar Yağışı, İşçilere Çalışma Çocuklara Eğlence Oldu

Kar Yağışı, İşçilere Çalışma Çocuklara Eğlence Oldu

30 Ocak 2024

Haftayı kar yağışı ile karşılayan Çankırı Belediyesi, kar küreme ve solüsyon çalışmaları ile haftanın ilk mesaisine başladı. Şehir merkezinde yollar kardan arındırılırken çocuklar ise ara tatil eğlencesi olarak Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezine götürüldü.

Çankırı Belediyesi şehir içinde yaya ve araç trafiğinin aksamaması ve olası mağduriyetlerin yaşanmaması için kısa süreli kar yağışında da gerekli önlemleri aldı. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, teyakkuzda bekleyen kar küreme ekiplerini ihtiyaç duyulan alanlara gönderirken karın tadını çıkarmaları için Çocuk Meclisi Üyelerini de Ilgaz’a gönderdi.  Ilgaz Yıldıztepe’de akranları ve aileleri ile birlikte güzel bir gün geçiren çocuklar, kızaklarla kaymanın ve teleferik ile tepeden kar manzarası izlemenin tadını çıkardı.