Festivalin En Renkli Eğlencesi Çocuklar İçin

Festivalin En Renkli Eğlencesi Çocuklar İçin

19 Ağustos 2023

2. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali etkinliklerinin en renkli alanı çocuklar için kuruldu. İsmet İnönü Ortaokul bahçesine kurulan şişme park binlerce çocuğun eğlence mekânı oldu. Oyun grupları, geleneksel oyun alanları, tırmanma duvarları, denge halatları, yarışmalar, yüz boyamalar, balonlar, bilim ve sanat etkinlikleri ile çocukların dikkatini çekmeyi başaran park, festival süresince açık olacak.

Çankırı Belediyesi, TUZFEST’23 etkinliklerinin en renkli dünyasını çocuklar için hazırladı.  Festival kapsamında keyifli vakit geçirebilecekleri eğlenceli ve sanatsal birçok etkinliği bir araya getiren Belediye, çocuklara kişisel becerilerini keşfedebilecekleri deneyimsel aktivitelerle de buluşturdu. Okul bahçesine kurulan farklı oyun alanları, çocukları mutlu etti. Renkli görüntülere sahne olan alan, çocuk cıvıltıları ile doldu taştı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de çocukların eğlencesine eşlik etti.