Esen’in Güreşçileri 7 Madalya Kazandı

Esen’in Güreşçileri 7 Madalya Kazandı

19 Temmuz 2022

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Yapraklı’yı salladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in güreşçileri, 46. Geleneksel Yapraklı Yağlı Güreşleri’nden yedi madalya ile döndü.

Başkan Esen, Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde düzenlenen yağlı güreşlerde sporcularını yalnız bırakmadı. Er meydanında kıyasıya mücadele veren Güreş Takımı, rakipleri karşısında aldığı skorlar ile yüz güldürdü.  Bol madalyalı güreşçilerden oluşan takımda; Kadir Güleşen başaltı kategorisinde, Vural Aslan küçük orta büyük, Burak Özgen küçük orta küçük, Fatih Özgen deste küçük ve Kadir Koçyiğit teşvik 1 boylarda birinci olurken; Hidayet Memiş deste küçük ve Niyazi Efe ise teşvik 1 boylarda üçüncülüğü elde etti. Kulübüne 5 altın ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam yedi madalya kazandıran takım, galibiyet sevincini Esen ile birlikte paylaştı.