FSM Çocuk Akademisi Düğmeye Bastı, Kayıtlar 16 Eylül’de Başlıyor

Geri

FSM Çocuk Akademisi Düğmeye Bastı, Kayıtlar 16 Eylül’de Başlıyor

3 Eylül 2024

 

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi kış atölyeleri için düğmeye bastı. 2024-25 eğitim öğretim dönemi kış atölyeleri için kesin kayıtların 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren alınacağı bildirildi.  Yaş gruplarına ve atölyelerin fiziki koşullarına göre alınacak başvurular, kontenjan ile sınırlı olacak.  

 

 

4 Yaş, İlk ve Ortaokul Düzeyi Öğrenciler Kabul Edilecek

 

Yaz sezonunun ardından kış atölyelerinin hazırlığına başlayan FSM Çocuk Akademisi,  derslerini 4 yaş, ilk ve ortaokul düzeyi öğrencilerine yönelik hazırlıyor. 4 yaş grubunun anaokullarına hazırlanmalarına destek olmak amacı ile özel sınıf oluşturulurken; resim, robot, zekâ oyunları, matematik, İngilizce, drama, stem ve bilim uygulamaları, Türkçe, bağlama, gitar ve piyano atölyeleri ile ilk ve ortaokullu öğrencilerin okul eğitimlerine de destek verilecek. Kesin kayıtların ardından uygulamalı atölye dersleri 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

 

 

Kayıtlar Başvuru Sırasına Göre Yapılacak

 

16 Eylül’de başlayacak kesin kayıtlar, başvuru sırasına göre yapılacak. Belirlenen yaş grupları için oluşturulan kontenjan sayısı kadar başvuru alınacak. Öncelik sırasına göre alınacak kayıtlar, kapasitenin dolmasıyla kapatılacak.  Çocuğunu kaydettirmek isteyen veliler, 0 545 247 27 38 numaralı hattan detaylı bilgi alabilecek.