Zabıta Teşkilatı 197. Yıl Dönümünü Kutladı

Geri

Zabıta Teşkilatı 197. Yıl Dönümünü Kutladı

4 Eylül 2023

 

Çankırı Zabıtası, 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı tören ile kutladı. Kutlama etkinlikleri, Atatürk Anıtı’nda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende zabıta ekipleri Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile sona erdi.

 

 

Zabıta Ekiplerinden Başkan Esen’e Ziyaret

 

Çankırı Zabıtası, Zabıta Teşkilatının 197. yıl dönümünü dolayısı ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. yıldönümünü kutlayan Esen, mesai gözetmeksizin çalışan zabıta ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

 

Görüşmede; Zabıta Teşkilatının kuruluşu hakkında bilgi verilirken Çankırı’da verilen hizmetler hakkında fikir alış verişi de yapıldı. Esen, zabıtanın çalışma alanlarında takip ettikleri yeni uygulamaları da istişare etti.   Başkan Esen’i makamında ziyaret eden Çankırı Zabıtası, desteklerinden dolayı Esen’e teşekkür etti.

 

Esen, zabıtanın yerel yönetimlerde Belediyede halk arasında iletişimi ve düzeni sağlayan önemli bir birim olduğunu söyleyerek insanlar ile karşılıklı iletişimde olmanın zorluklarının da fazla olduğuna değindi. “İnsanları doğru anlamak ve kendinizi doğru anlatmak önemli. İşimiz, halkımızın huzurunu, konforunu sağlayarak yaşam kalitesini arttırmak. Bu vesile ile tüm zabıta ekiplerinin Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Çankırı Zabıtasından Esnafa Karanfil

 

Çankırı Zabıtası, esnafa ve vatandaşa karanfil dağıttı. Zabıta Haftası dolayısı ile ekipler, etkinlikleri kapsamında halkla kaynaşmayı ve özellikle esnaf ile güçlü bir iletişim kurmayı amaçladıklarını ifade etti.