Vali Vahdettin Özcan'dan Belediyeye Ziyaret

Geri

Vali Vahdettin Özcan'dan Belediyeye Ziyaret

30 Aralık 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’le birlikte ilk önce Belediyemiz 6. katında bulunan Kadın İstihdam ve Altyapı Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Vahdettin Özcan, burada merkez sorumlusu Malike Kurt’tan kurslar ve kursiyerler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra 7. katta bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezine ’de uğrayan Vali Vahdettin Özcan “ Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Belediyelerin en asli görevi sosyal belediyeciliktir. Çankırı Belediyesi ’de bu hedefe çoktan varmış. Zaten belediyeler sadece çöp toplamak veya asfalt atmakla yükümlü değiller. Halkının bireysel becerilerini ön plana çıkarmalarına katkı sağlamada çok önemli görev üstlenmesi lazım. Gerçekten burada gördüğüm manzaralardan dolayı çok mutlu oldum, özellikle hanımefendilerimizin, kendilerine olan güvenleri ve belediyemizin imkanlarından yararlanmaları beni ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi

Merkez sorumluları Petek Uyar ve Malike Kurt’a Belediye Başkanımıza İrfan Dinç’in huzurunda teşekkür eden Vali Vahdettin Özcan, belediyemizden ayrıldı.