Vali Şemsettin Uzun Belediyemize Veda Ziyaretinde Bulundu

Geri

Vali Şemsettin Uzun Belediyemize Veda Ziyaretinde Bulundu

17 Haziran 2011

Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç’i makamında ziyaret eden Vali Şemsettin Uzun, Çankırı’da bulunmaktan ve görev yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’le birlikte Vali Şemsettin Uzun’un veda ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çiyan ve Mehmet Çayır’da hazır bulundular.

 21 Haziran 20011 Salı günü emekli olacağını ifade eden Vali Şemsettin Uzun “Yaklaşık 2,5 yıl Çankırı’da görev yaptık. Bu sürenin nasıl geçtiğini anlayamadım. Görevimizi huzur içerinde tamamladık. Bundan dolayı bütün Çankırı halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca, şahsınıza ve belediye yetkililerine de bize vermiş oldukları destek için şükranlarımı sunuyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

Ziyaret esnasında, 12 Haziran seçimlerinin tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyen Vali Uzun “ Çankırı’daki bütün siyasi parti temsilcilerine huzurlu ve güvenli bir seçim atmosferi sağladıkları için çok teşekkür ediyorum, bu mesajımı mutlaka ve mutlaka yayınlayın” dedi.

Vali Şemsettin Uzun gibi bir mülki amirle çalışmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Sayın Valim, Size ve değerli hanımefendiye emeklilik günlerinizde mutlu ve huzurlu dolu bir hayat diliyorum. Şahsımıza yapmış olduğunuz ziyaretten memnuniyet duyarken, bir o kadar da şehrimizden ayrılacak olmanızdan üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanınızdayız” diye konuştu.