TUZFEST Konserleri Mavi Gri ve Sefo ile Devam Etti

Geri

TUZFEST Konserleri Mavi Gri ve Sefo ile Devam Etti

17 Ağustos 2024

 

Adrenali yüksek ve keyifli bir festival deneyimi sunan 3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nde eğlence tüm hızıyla sürüyor. Festivalin ikinci gün akşam etkinliklerinin açılışını son yılların öne çıkan gruplarından Mavi Gri yaptı. Mavi Gri’nin konseriyle başlayan gece, ünlü rapçi  Sefo konseri ile devam etti.

 

Son yıllarda hayran kitlesini arttırarak dikkatleri üzerine çeken Mavi Gri,  şarkıları ile dinleyicilerini mest etti. Fuar Yolu’nu dolduran vatandaşlar, özellikle “Altüst Olmuşum, İlaç Ol Yaralarıma, Vazgeç Artık Rüyalarımdan” gibi şarkılarını hep birlikte söyleyerek eşlik etti. Katılımcılar, telefonlarının ışıklarını yakarak konser coşkusunu daha arttırdı. Mavi Gri, Çankırı’da gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

 

 

Ünlü Rapçi Sefo’dan Başkan Esen’e Hediye

 

Mavi Gri’nin performansının ardından dansçıları ile birlikte sahne alan ünlü rapçi Sefo, büyük tezahürat ile karşılandı.  Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği konsere “Isabella” şarkısı ile başlayan ünlü sanatçıya konser alanını dolduran herkes eşlik etti. Kalabalık, Sefo’nun şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Gecenin sürprizi ise sanatçı Sefo’dan geldi. Sahneye çıkan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ünlü konuğuna hediye takdim ettikten sonra Sefo da farklılık yaparak Başkan Esen’e hediye takdim etti. Ünlü sanatçı, kendisi için yapılmış Sefo bebeği Esen’e hediye ederek ziyarete gelen vatandaşların, bebeği makamda görmesini istedi.