Türkü Gecesine Yoğun İlgi

Geri

Türkü Gecesine Yoğun İlgi

29 Aralık 2011

 

Yoğun katılım nedeniyle programın düzenlendiği salon tıka basa doldu. Geceye Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Belediyemiz Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediyemiz Başkan Yarımcısı Mithat Kılıç, Belediyemiz Meclis Üyesi Fatma Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de yoğun ilgi gösterdi.

 

Söylediği birbirinden güzel türkülerle salonu coşturan Burak Karaboğa ve Tuğçe Ak salonu dolduran konuklardan büyük alkış aldı. Ayrıca solistlere eşlik eden Emrah Dede’de geceye ayrı bir renk kattı.

Orkestra ekibinde ise Bağlamalarda: Emrah Dede, Serhat Kaçar, Klavye’de: Hürkan Koray Kanat, Bas Gitar’da: Uğurcan Kaleliköseoğlu, Klasik Gitarda: Kenan Şahin, Bateri’de: Orhan Demir, Ritim Perkisyon’da: Hüseyin Bayraktar, Davul’da: Murat Kaçar ve Tonmaister’de: İbrahim Arı gösterdikleri performansla gecenin muhteşem bir şekilde tamamlanmasına katkı sağladılar.

 

Türkü Gecesinin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay ve diğer konuklar  Solist ve Orkestra ekibini kutlayıp teşekkür ettiler.