Tarihi Çamaşırhane'de "Serbest Kürsü"

Tarihi Çamaşırhane'de "Serbest Kürsü"

4 Ocak 2012

Öğrencilere hangi konuda olursa olsun, istedikleri soruları yöneltebileceklerini belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Bugün burada siz soracaksınız ben cevaplayacağım. Karşılıklı sohbet edercesine bir birimizi dinleyeceğiz. Burası serbest kürsü her şeye açığız”diyerek mikrofonu öğrencilere uzattı.

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler böylesine güzel ve anlamlı buluşmanın sağlanması konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e teşekkür ettikten sonra, şehirde yaşadıkları sıkıntıları medeni bir üslup çerçevesinde dile getirdiler.

Üniversite öğrencileriyle bu tür buluşmaların müsait zamanlarda tekrarlanacağını ifade eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Şehrin yerel yöneticisi olarak her zaman yanınızdayım. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilirsiniz” dedi.