Sünnet Coşkusu Şölenle Taçlanacak

Sünnet Coşkusu Şölenle Taçlanacak

21 Eylül 2011

Birkaç gün önce tecrübeli sağlık personelince sünnetleri gerçekleştirilen çocuklar belediyemizin kendileri için hazırladığı sünnet kıyafetlerini almaya geldiklerinde büyük bir heyecan yaşadılar.

geçtiğimiz yıllarda sünnetin ardından Çankırı Kalesi’nde okutulan Mevlid-i Şerif programı ve yemek ikramı bu yıl kaledeki rekreasyon çalışmaları nedeniyle Hacı Murad-ı Veli Hazretlerinin Türbesinin bulunduğu Seydi Köyü’nde gerçekleşecek. Saat 09.30’da belediyemiz önünden otobüslerle Seydi Köyü’ne gidecek olan sünnet çocukları ve aileleri buradaki programın ardından Belediye İş Merkezi’ndeki Uzay Düğün Salonuna getirilecek. Çocuklar Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in kendileri için hazırladığı sürpriz eğlencelerle doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar.