Okullara Destek Hız Kazandı

Geri

Okullara Destek Hız Kazandı

4 Nisan 2011

İlk ziyaretini Belediye Meclis Üyeleri Fatma Öztürk, Rafet Alemdar ve Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çiyan´la birlikte Cumhuriyet ilköğretim okuluna geçerek gerçekleştiren  Belediye Başkanımız İrfan Dinç, bu okula  4 adet projeksiyon cihazı ve bir adet laptop hediye etti. Daha sonra 2 B sınıfı öğrencisi Cihan Mert Kozan´ın, İstiklal Marşı´nın 10 kıtasını hiç hata yapmadan ve yürekten ezbere  okumasını çok beğenen Başkan Dinç  "Çocuklarımızın gözlerindeki ışık beni duygulandırıyor ve güven veriyor. Çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor " dedi.  

Başkan Dinç´in ve Belediye heyetinin  ikinci durağı Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu oldu. Burada öğretmen ve öğrencilerle birlikte sohbet eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç,  Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu´na 1 adet projeksiyon cihazı ve önceden söz verdiği 1 adet akıllı tahtayı  Okul Müdürü İsmail Güldür´e teslim etti.

 Belediye Başkanımız İrfan Dinç, son ziyaretini, kalbinde ayrı bir yeri bulunduğunu her defasında belirttiği, Lise tahsilini tamamladığı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine gerçekleştirdi. Burada öğretmenlerle yapılan değerlendirmelerde kitap okumanın önemi vurgulandı. Belediye olarak okuma kampanyasını başlatacaklarını ve bu kampanyada Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine büyük görevler düştüğünü belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç " Bu okulda okuyan öğrenci sayısının 1200´lerde olduğunu öğrendim.Her öğrenciye bu sene  3´er kitap hediye edeceğiz. Kampanyamızı, bir aksilik olmazsa her yıl sürdürmeyi hedefliyoruz. Sayı oranı en fazla olan okullardan birisi burası, beklide birinci sırada şuan bilemiyorum.Okuma oranı en fazla olan okul,doğal olarak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olacaktır.Siz değerli hocalarımızla birlikte  okumayı Çankırı´ya sevdireceğiz" dedi.Belediye Başkanımız ve belediye heyeti, berberinde getirdiği 1 adet projeksiyon cihazı ve kum torbasını(Boks torbası) teslim ettikten sonra okuldan ayrıldılar.