Modern Hayvan Pazarında Yer Tahsisi İçin Başvurular 1 Haziran’da

Modern Hayvan Pazarında Yer Tahsisi İçin Başvurular 1 Haziran’da

29 Mayıs 2023

Başvuru ve Kura Aynı Gün Yapılacak

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile bayram hazırlıklarına başlayan Çankırı Belediyesi,  Modern Hayvan Pazarında satış yapmak isteyen esnafların yerlerini kura ile belirleyecek. Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların satışa sunulacağı Hayvan Pazarında satış yapmak isteyen vatandaşlar için yer tahsisi başvuruları, 1 Haziran 2023 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Müracaatlar, Hayvan Pazarı idari binada görevlendirilen Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekime şahsen yapılacak.

Çankırı Belediyesinden kurbanlık yetiştiricilerine yönelik yapılan açıklamaya göre; pazar yerinde yer alan büyükbaş kurbanlık çadırları için 1 Haziran Perşembe günü saat 09.00’da,   küçükbaş kurbanlık padokları için ise 1 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da başvuru kabul edilecek ve kura çekimi gerçekleştirilecek.