“Mavi Su Kapağı Kampanyası, Bir Özürlü Vatandaşımızı Sevindirdi”

Geri

“Mavi Su Kapağı Kampanyası, Bir Özürlü Vatandaşımızı Sevindirdi”

18 Mayıs 2011

 

Belediyemiz Çocuk Meclisi ve Çankırı Özürlüler Derneğinin ortaklaşa başlatmış olduğu “ Sevgi İle El Ele Özürlü İle Birlikte” adı altında başlatmış oldukları mavi kapak toplama kampanyasının ilk özürlü aracı,  Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından sahibine teslim edildi. 

 Belediyemiz Çocuk Meclisi, 100.000 mavi su kapağı topladı ve kampanyanın en büyük destekçilerinden birisi oldu. Belediye Çocuk Meclisi topladığı 100.000 adet mavi su kapağıyla 2 adet motorsuz tekerlekli özürlü arabasını temin etti.

 10-16 Mayıs 2011 “Özürlüler Haftası” münasebetiyle arabalardan 1 adet’i Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından, Çankırı Merkez de ikamet eden ortopedik özürlü Mehmet Zengin adına, babası İsmail Zengin’e teslim edildi.

Çocuk Meclisi Koordinatörümüz Songül Köroğlu, Çocuk Meclisi Başkanımız İlkyaz Karakuş ve üyeleriyle birlikte özürlü aracını teslim eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç “ Yarın bizimde engelli olmayacağımız ne malum? Hepimiz birer özürlü ve engelli adayıyız. Her zaman duyarlı bir şekilde engelli kardeşlerimize destek olup, sevindirmeliyiz” diyerek çocuk meclisi üyelerini daha çok mavi su kapağı toplamaları doğrultusunda yönlendirdi.