Mart Ayında Doğanlara Muhteşem Kutlama

Geri

Mart Ayında Doğanlara Muhteşem Kutlama

19 Mart 2012

Mart ayında doğan sekiz öğrenci için gerçekleştirilen programa Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Jandarma Komutanı J.Alb. Şakir Uslu,  Askerlik Şube Başkanı Alb. Sinan Melül, Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk,  Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Demir ile çok sayıda davetli katıldı. 

Gecenin ilk bölümünde konuklara, Mart ayında doğan öğrenciler tanıtıldı. Hazırlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumlar toplu halde söndürüldü. Ardından öğrenciler için Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan özel hediyeler, hanımefendiler tarafından öğrencilere takdim edildi. 

Doğum günü kutlanmalarının mimarı Zeynep Dinç “Sizler hepinizde benim yavrularımsınız. Sizleri çok seviyorum. Bu gün gönlünüzce eğlenin, bizler bunun için buradayız “diyerek kısa bir konuşma yaptı. 

Doğum gününde müzik eşliğinde eğlence düzenlenirken, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç halayın başına geçerek çocuklarımızla halay çekti. 

Daha sonra çocukların isteği üzerine piste çıkan Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile protokol üyeleri de alkış tutarak eğlenceye ortak oldular.