Kurslara İlgi Yoğun

Kurslara İlgi Yoğun

8 Temmuz 2011

18 farklı branşta 11 Temmuz 2011 tarihinde açılacak olan ve 23 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek kurslara katılmak isteyen 12 yaş ve üzeri bay-bayanlar, 8 Temmuz 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Beyaz Masa’ya kayıt yaptırabilecekler.

Kurs kayıtları için Beyaz Masaya gelen kursiyer adayları aşağıdaki kurslardan sadece birisi için kayıt yaptırabiliyor.

Belediyemizce Yaz Okulunda açılacak kurslar Belediye 4-6-7. katlar ile Çivitçioğlu ve Buğday Pazarı Medreselerinde, spor kursları da Güneş İlköğretim Okulu bahçesinde verilecek.

Cuma günü akşamına kadar devam edecek kayıtlarda kursiyer adayları şu branşlara kayıt yaptırabilecek. Kursiyerlerin kayıt için iki fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet torba dosya ile başvurmaları gerekiyor.

1-Ev yapımı pastacılık ve şekerleme

2-İngilizce

3-Osmanlıca

4-Diksiyon ve etkili iletişim