Küçük Sanayide Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Küçük Sanayide Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

30 Eylül 2022

Çankırı Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi’ne 4 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Yeni yapılan blokların etrafındaki imar yolları ve sanayi ana meydanı asfalt ile buluştu.

Belediyenin 2022 yatırım programı kapsamında asfalt çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sanayi kooperatifi tarafından yaptırılan ek blokların elektrik, su, doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başladı. Bozulan parke yolların kaplaması sökülürken yeni açılan yollara ise sıcak asfalt döküldü. Altyapı çalışmaları kapsamında Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince 2200 m farklı çaplarda atık su ve yağmur suyu hattı döşendi.  Üst yapı çalışmalarında ise 5 bin ton plentmix temel malzemesi serilen yollar, daha sonra 4 bin ton sıcak asfalt ile buluştu.  Çalışmaların bölgede yapılaşma devam ettikçe sürdürüleceği bildirildi.