Küçük Başkan Görev Başında

Geri

Küçük Başkan Görev Başında

23 Nisan 2012

 Okuluna Spor Salonu İstedi 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına oturan Şerifenur Kahriman, okuluna spor salonu ve yeşil alanların artırılmasını istedi. 

Hazım Dağlı İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Gökhan Çalışkan ile birlikte başkanlık makamına gelen 23 Nisan Belediye Başkanı Şerifenur Kahriman, başkan yardımcıları Şerifenur Atıcı, Beyzanur Kaya Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından kapıda karşılandı. Belediye Başkanı İrfan Dinç’e çiçek takdim eden küçük Belediye Başkanı Şerifenur Kahriman bir süreliğine başkanlık koltuğuna oturdu. 

Belediye birim müdürlerinin de tam kadro hazır bulunduğu ortamda okullarının çevresinde yeşil alanlara ve oyun alanlarına daha fazla ihtiyaç bulunduğu belirten Başkan Şerifenur Kahriman, yol ve ulaşım konusundaki sıkıntıların giderilmesini istedi. Okullarına spor salonu yapılmasını isteyen Başkan Şerifenur Kahriman’a Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu konunun Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çözülmesi gerektiğini belirterek, Vali ile görüşmesini istedi. Küçük Başkan Şerifenur Kahriman, kendisi gibi makamda oturan Vali’yi arayarak bu isteğini iletti ve yapım sözü aldı. Başkan Dinç’te küçük başkana bu işin takipçisi olmasını önerdi. 

Küçük Başkan Şerifenur Kahriman daha sonra Çankırı Belediyesi tarafından yapılacak olan 18 ayda 18 proje hakkında bilgi istedi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemli ritüellerinden birisi haline gelen çocukların kenti yönetmesi uygulamasının Belediye Başkanlığındaki bölümü Belediye Başkanı İrfan Dinç’in küçük başkan ve başkan yardımcılarına çeşitli hediyeler vermesi ile sona erdi.