Kızılaydan Belediyeye Teşekkür Plaketi

Geri

Kızılaydan Belediyeye Teşekkür Plaketi

17 Haziran 2011

Kızılay tarafından Çankırı’daki kan bağışı kampanyalarına desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır’a plaket takdim edildi.

Beraberinde Kızılay Çankırı Şube Başkanı Muzaffer Gülburun ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Asiye Şahin ile birlikte Belediyeye gelen Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İbrahim Günay, Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve Başkan Yardımcılarımız ile bir süre sohbet etti. Çankırı’da düzenledikleri kan bağışı kampanyalarından belediyemizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden İbrahim Günay “Sayın Belediye Başkanımızın ve Başkan Yardımcılarımızın şahsında tüm Çankırı halkına kampanyalarımıza gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’te kan bağışının insan hayatı açısından son derece önemli olduğunu belirterek “Sosyal sorumluluk anlayışı gereği başlatılan bu tür kampanyalara her türlü desteği veriyoruz bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İbrahim Günay daha sonra Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır’a birer plaket verdi.

Kızılay yetkilileri Çankırı’da 2010 yılında 1250 ünite kan bağışı toplandığını buna karşılık Çankırı Devlet Hastanesi ve Özel Karatekin Hastanelerinde tedavi gören hastalara ihtiyaç duyulan 1260 ünite kanın Kızılaydan karşılandığını belirttiler. Ayrıca 2011 yılı Mayıs ayı itibariyle şu ana kadar Çankırı’dan 800 ünite kan bağışı gerçekleştiği de kaydedildi.