Karne Sevincini Başkan Dinç’le Paylaştılar

Karne Sevincini Başkan Dinç’le Paylaştılar

17 Haziran 2011

Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden bir grup öğrenci Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi’nde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç’le bir süre görüşerek, karnelerini Başkan Dinç’e gösterdiler.

Öğrencilerin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve sevgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç, öğrencilerin karnelerini inceledikten sonra takdir alan öğrencileri tebrik etti. Takdir alamayan öğrencilere de daha fazla çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Öğrenciler Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e kendilerine dağıtılan “Avucunuzdaki Kelebek” adlı kitap ve eğitime verdiği destekten dolayı  teşekkür ettiler. Başkanımız Dinç’te karne sevincini kendisiyle yaşayan öğrencilere yaz döneminde okumaları için “Cesur Sorular” isimli kitap hediye etti.