Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi Ebru Kursu Kurs Sonu Sergisiİ Açıldı

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi Ebru Kursu Kurs Sonu Sergisiİ Açıldı

17 Haziran 2011

11 Ekim 2010 tarihinde Belediyemiz 4. katında bulunan kurs merkezinde başlayan kurs Ebruzen Ali Akgül tarafından verildi. 22 kursiyer bayanın katıldığı ebru kursunda kursiyerlerin yaptığı eserler Karatekin Parkı’nda sergilendi. Birbirinden güzel 200 eserin sergilendiği ebru sergisinin açılışını Vali Şemsettin Uzun ile Belediye Başkanımız İrfan Dinç yaptı. Sergiyi gezen Vali Uzun ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç kursiyerlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sergiye Çankırı prtokolü ile vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde Çankırılı hanımlara yönelik kursların 6 yıldır devam ettiğini belirterek “Hanımlarımız bu kurslarda hem beceri kazanıyor hem de istihdama yönelik meslek edindirme kursları sayesinde aile ekonomisin katkıda bulunuyorlar. Kurslarımıza yoğun ilgi gösteren Çankırılı hanımlara çok teşekkür ediyorum. Onların talepleri olduğu sürece kurslarımız artarak devam edecektir” diye konuştu.