Hanımlar Lokaline Görkemli Açılış

Geri

Hanımlar Lokaline Görkemli Açılış

18 Temmuz 2011

Açılış törenine Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in yanı sıra Ak Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, belediyemiz meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanımız İrfan Dinç göreve geldiği 2004 yılında ilk çalışmalardan birisinin Kadın Meclisini kurmak olduğunu belirterek “Biz Çankırılı hanımların evlerinde dört duvar arasına sıkışıp kalmaları bizi her zaman rahatsız etmiştir. Hanımefendilerin kendilerini sürekli olarak geliştirmeleri için Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde sürekli kurslar düzenleyip, Aile içi iletişim ve kişisel gelişim seminerleri, sinema günleri ve çeşitli kültürel etkinlikleri düzenliyoruz. İnanıyorum ki bir anne kendini ne kadar geliştirirse yetiştirdiği çocuğu da aile eğitimi noktasında istenilen seviyeye ulaşacaktır. Çankırılı hanımları açtığımız bu lokale bekliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, açılan lokalin bir başlangıç olduğunu belirterek “DDY  ile mutabakat halindeyiz. Bu lokalimizin daha büyüğünü DDY Ambarının olduğu alana, ikinci hanımlar lokali projesini de Buğday Pazarı Mahallesi’nde de 80. Yıl Cumhuriyet Parkı içerisine yapmayı hedefliyoruz. Belediye olarak sunduğumuz hizmetlerin kalitesine de önem veriyoruz. Yaptığımız hizmeti en kaliteli şekilde sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin’de yaptığı konuşmada Belediyemizin hanımlara yönelik çalışmalarla kenti Türkiye’de bir marka şehir haline getirmeye başladığını belirterek “Hanımefendiler her şeyin en iyisine layıktır. Belediye Başkanımızı bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bizler de Ankara’da bu faaliyetlerin ve başka projelerin bir an önce gerçekleşmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim hadiseye bakışımız hizmet odaklıdır. Biz Ankara’da Çankırı’yı bütünüyle düşünüyoruz. Bizler siyaset yaparken olaylara ideolojik yaklaşmıyoruz ve yaklaşmayacağız da” diye konuştu.

Yanlar Caddesi üzerindeki bir apartmanın altında son derece şık bir tasarımla dizayn edilen Belediyemiz hanımlar lokalinde Step Aerobik, Kondüsyon Plates salonunda spor yapabilecekler, bilardo, masa tenisi, satranç, air hokey langırt oynayabilecekler. Hanımlar lokali ayrıca kabul günü salonu, çocuk oyunları grubu, bilgisayar internet hizmetleri, mini sinema hizmetleri de verecek.