Halk Pazarı Arife Dahil Üç Gün Kurulacak

Geri

Halk Pazarı Arife Dahil Üç Gün Kurulacak

17 Mart 2026

 

Çankırı Belediyesinden Bayram Alışverişine Destek

 

Çankırı’da Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerini daha rahat yapabilmesi için halk pazarlarının günlerine ek düzenleme yapıldı. Bu kapsamda, her hafta kurulan pazarlara ilave olarak arife gününde de tezgâhlar açılacak.

 

Perşembe gününe denk gelen arife gününde, Çarşamba Pazarı alanında bir kez daha pazar kurulacak. Böylece pazar esnafı ile vatandaşlar bu hafta üç gün boyunca bir araya gelme imkânı bulacak.

 

Bayram haftasında yoğunluk yaşanması beklenen kentte, Çarşamba ve Perşembe günleri Çarşamba Pazarı alanında, bayramın üçüncü gününde ise Aksu Mahallesi pazar pazarı alanında kurulmaya devam edecek.

 

Sadece bu haftaya özel olarak hayata geçirilen uygulama ile vatandaşlara bayram alışverişlerini daha konforlu ve rahat bir şekilde yapma imkânı sunulacak.