Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Çankırı Belediyesini Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Çankırı Belediyesini Ziyaret Etti

9 Şubat 2022

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı Belediyesini ziyaret etti.  Bakan Kasapoğlu, belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den bilgi aldı.

Çankırı Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu çiçekler ile karşıladı. Bakan Kasapoğlu’nu Başkanlık makamında ağırlayan Esen, spor yatırımları hakkında bilgi verdi. Aqua Park, Go Kart ve Çocuk Kayak Pisti gibi planlanan projeler hakkında bilgi veren Esen, Bakan’dan da destek istedi. Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcuların Türkiye ve Dünya Şampiyonluklarına adını yazdırdıklarını belirten Esen, spora ve sporcuya verdikleri destek ve önemden de bahsetti. Yapılan çalışmaları dikkat ile dinleyen Kasapoğlu, Esen’i tebrik etti.

Ziyaret sonunda Şeref Defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu’na Çankırı anısı olarak İnandık Vazosu hediye edildi.