FSM Kış Okulu Başlıyor, Kesin Kayıtlar 15 Eylül’de

Geri

FSM Kış Okulu Başlıyor, Kesin Kayıtlar 15 Eylül’de

11 Eylül 2023

 

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi kış atölyelerinin kesin kayıtları 15 Eylül Cuma günü başlıyor.  Kontenjan ile sınırlı olacak kayıtlar, 22 Eylül Cuma günü mesai bitiminde son bulacak.

 

İlk ve Ortaokullu Öğrencilere Destek Eğitimler Başlıyor

 

Yaz atölyelerini tamamlayan FSM Çocuk Akademisi,  kış sezonu için hazırlıklara başladı. Resim, robot, zekâ oyunları, matematik, İngilizce, drama, stem ve bilim uygulamaları, Türkçe, bağlama, gitar ve piyano atölyeleri ile 7–13 yaş arası çocuklara yönelik uygulamalı çalışmalar yapılacak. Atölye çalışmaları, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin okul eğitimlerine destek sağalacak. Yeni eğitim ve öğretim döneminin ilk dersi 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

 

 

4 Yaş İçin Özel Sınıf Oluşturulacak

 

Akademide 4 yaş grubu çocuklar için de özel bir sınıf oluşturulacak. Okul öncesine hazırlık amacı ile oluşturulan sınıfta minikler, bir yıl sonrasında başlayacakları anaokullarına adapte olmalarına katkı sağlanacak.

 

 

Kayıtlarda Başvuru Sırası Öncelikli

 

15-22 Eylül tarihleri arasında alınacak kayıtlarda, başvuru sırası önceliği esas alınacak. Kayıt yaptırmak isteyen aileler, 0 545 247 27 38 numaralı hattan detaylı bilgi alabilecek.