FSM Geleneksel Bilim ve Sanat Şenliğine Davetlisiniz

Geri

FSM Geleneksel Bilim ve Sanat Şenliğine Davetlisiniz

29 Mayıs 2024

 

 

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinin geleneksel hale getirdiği Bilim ve Sanat Festivali, 4 Haziran Salı günü Akademi bahçesinde yapılacak. İki bölümden oluşan festivalin ilk bölümü Bilim Sahne Gösterisi ile başlarken ikinci bölüm ise Gençlik Konseri ile son bulacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek festival halka açık olacak.

 

 

Bilim Sahne Gösterisinde Çılgın Fikirlere Hazır Mısınız?

 

FSM Çocuk Akademisinin bahçesi yine şenlenecek. Geleneksel Bilim ve Sanat Festivali, Çankırı’da yaşayan gençleri ve ailelerini bir araya getirecek. 10.30 itibari ile öğrencilere, saat 17.00’de ise tüm vatandaşlara açık olarak gerçekleştirilecek Bilim Sahne Gösterisinin konuğu İstanbul Bilim Parkı Ekibi olacak. Gün boyu altı seans gösteri yapacak ekip, çılgın bilim gösterilerini Çankırı’ya taşıyacak.

 

 

Kamp Sandalyeli Gençlik Konseri Sizleri Bekliyor

 

Festival, saat 20.00’de MMİ Müzik Grubunun canlı müzik performansı ile devam edecek. Vatandaşlar, ücretsiz gerçekleştirilecek konsere kamp sandalyelerini getirebilecek.

Bilim ve sanat alanında farklı aktiviteler vaat eden festival gençlere, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir gün sunacak.