Fırçalardan Tuallere Yansıyan Resimler Sergileniyor

Geri

Fırçalardan Tuallere Yansıyan Resimler Sergileniyor

17 Haziran 2011

 

Belediyemizce mini bir kültür ve sanat merkezi haline getirilen Çivitçioğlu Medresesi Resim Atölyesi’nde çalışmalarını sürdüren 4 bayan sanatçının resimlerinin yer aldığı sergi Tarihi Çamaşırhane’de Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından açıldı.

Davetlilerin yanı sıra Çankırılı hanımların da yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışında konuşan Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Çankırı’da hanımlara yönelik çalışmalar ayrı bir önem verdiklerini belirterek “Hanımefendilerin her türlü sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin içinde olmasını son derece önemsiyorum. Hanımefendiler her alanda kendilerini ne kadar geliştirirlerse çocuklarımızın daha nitelikli yetişmelerine de katkısı olacaktır. Bu nedenle Çankırılı hanımların sosyalleşmesi, istihdama katkıda bulunmaları, kişisel gelişimleri, kültürel ve sanatsal alanlarda kendilerini geliştirmeleri amacıyla çok sayıda proje geliştirdik ve bunları kararlılıkla uyguluyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Zehra Erişen, Ayşegül Aktürk, Gülsüm Yıldız ve Asiye Özdemir tarafından yapılan 92 yağlı boya tablonun sergilendiği serginin açılışı Belediye Başkanımız İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç Belediye Başkan Vekilimiz Rafet Alemdar, Belediye Başkan Yardımcısımız Arif Çıyan, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Dereli ile davetlilerin katılımı ile açılan sergi 3 gün süreyle sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.