Esnaflardan Başkan Dinç’e Övgü:

Esnaflardan Başkan Dinç’e Övgü:

3 Temmuz 2012

Başkan Dinç, Tarihi Çamaşırhane’de istişare şeklinde gerçekleşen toplantıda bu kez Yukarıçarşı esnafı ile buluştu.

Büyük Cami çevresinde yapılacak projeden söz eden Başkan İrfan Dinç, “Bu proje, bizim kalfalık dönemimizde yetişmeyecek. Nasip olursa ustalık dönemimizde gerçekleştireceğiz. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İmkanlarımızı da zorlayarak her şeyi vaktinde yapmaya çalışıyoruz. Size yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Yukarı bölgeyle alakalı en önemli projemiz kentsel dönüşümdür. Artık, halkımız da bilinçlendi ve bu projelerimizi destekliyor. Karşımıza çıkartılan engeller yüzünden geciken projelerimizin birbir hayata geçmesi bizi çok mutlu ediyor.” dedi.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten esnaflar “Minibüslerin buraya gelmesinin bize çok faydası oldu. Ayrıca İplik Pazarı Camii’nin arkasına yapılan tuvalet de bu konudaki problemi çözdü. Zira dükkanlarımız eski olduğu için içlerinde tuvalet imkanımız yoktu. Sayenizde bu tarafın tarihi dokusu da korundu. Ziyaretçiler gelmeye başladı ki bu da bizi memnun ediyor. Buralar iyice hareketlenmeye başladı. Size çok teşekkür ediyoruz. Yapılan işleri koruma görevi sadece sizin değil, aynı zamanda bizim de. Her şeyi belediye başkanısınız diye sizden isteyemeyiz. Şehrimize yapılanları korumak bizim asli görevimiz olmalı. Yaptıklarınızdan çok memnunuz. Şimdiye kadar başkanlık yapanların arasında kentimiz için en çok çalışan siz oldunuz. Çok teşekkür ederiz.” diyerek Başkan Dinç’ten övgüyle söz ettiler.