Esentepe Sakinlerinin Yol Konforu Arttı

Geri

Esentepe Sakinlerinin Yol Konforu Arttı

13 Ekim 2023

 

Esentepe Mahallesi’ne gasilhane binası yapan Çankırı Belediyesi, mezarlık çevresindeki yolları asfalt ile buluşturdu. Çalışmalar kapsamında; Birlik Caddesi ile Bahçeler ve Çağlar Sokaklara iki bin ton sıcak asfalt serildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, göreve geldiklerinden bu yana Esentepe’yi önemli yatırımlarla buluşturduklarını ifade etti.

 

Sosyal ve kültürel etkinlikleri şehir merkezinden Esentepe’ye taşıyan Çankırı Belediyesi,  bağlantı ve giriş yolu, çamaşırhane, gasilhane, asfalt, sathi kaplama, parke, bordür, yeni yol açımı, istinat duvarı, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları, park ve saha düzenlemeleri gibi birçok hizmet ile Esentepe’yi şehir ile bütünleştirme çalışmalarına devam ediyor. Esentepe Mezarlığını düzenleyen ekipler, mezarlık çevresindeki yolları da iyileştiriyor. 2023 yatırım programı kapsamında yollar, iki bin ton asfalt ile buluşurken Tuzla Caddesi’nde ise altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol asfaltlanarak hizmete açılacak.

 

Esentepe sakinlerinin yol konforunu arttırdıklarını söyleyen Başkan Esen, “Uzak yakın fark etmez, şehrimizin her noktası bizim için kıymetli. Ekiplerimiz programımız dâhilinde, hizmet götürülmesi gereken her yerde. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz; hayır dualarını üzerimizden eksik etmemeleri.” diye konuştu.