Esen’in Güreşçisi Yine Esti Geçti

Esen’in Güreşçisi Yine Esti Geçti

18 Temmuz 2023

Çankırı Belediye  Gençlik Spor Kulübünün bol madalyalı güreşçisi Kadir Güleşen, bir kez daha şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu yıl 44.sü düzenlenen Ankara Geleneksel Çamlıdere Yağlı Güreş Müsabakaları’nda Başaltı Boy’da yarışan Kadir Güleşen, rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.  Kulüp sporcularından Niyaz Efe Çağırtkan Teşvik Boy’da ikinci, Ertuğ Özler ise Minik Boy’da üçüncü olarak grup müsabakalarını tamamladı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, sporcularını tebrik ederek “Ata sporumuzdaki her başarı, bu alanda yetişmek isteyen diğer çocuklarımıza referans oluyor. Kulüp bünyesindeki branşlarımızı ve yaş aralığımızı her geçen gün çeşitlendiriyoruz. Çankırı’dan adını duyuran sporcularımız, azimleri ve başarı hikâyeleri ile kendilerinden sonra gelenlere örnektir. Yüzümüzü bir kez ağarttılar, bizleri gururlandırdılar. Sporcularıma ve antrenörleri Seyfettin Karadeniz’e canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler de onlar için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.” dedi.