Esen, “Salı Sohbetleri” Etkinliğinin Konuğu Oldu

Geri

Esen, “Salı Sohbetleri” Etkinliğinin Konuğu Oldu

26 Ocak 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şubesinin konuğu oldu. TÜRKAV’ın “Salı Sohbetleri” etkinliğine katılan Esen, kendi yaşamından kesitler anlatırken Belediye Başkanlığı sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbet,  soru cevap şeklinde devam etti. 

TÜRKAV Çankırı Şubesince düzenlenen “Salı Sohbetleri” programının 2022 yılı ikinci konuğu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen oldu. TÜRKAV Yönetim Kurulu ile MHP İL Teşkilatı üyelerinin yer aldığı ve basına açık olarak gerçekleştirilen sohbette Esen’in hayat hikâyesinden, Çankırı ve Çankırı halkına dair her şey tüm samimiyeti ile konuşuldu. Çankırı’nın yaşam standartı yüksek bir şehir haline getirilmesindeki ilk hedefin öncelikle göçü tersine çevirmenin olduğunu belirten Esen, şehrin turizm ve ekonomi dinamiklerini tetikleme hedeflerinin sadece tanıtım merkezli olmadığını, insanların Çankırı’da yaşama isteklerini arttırarak tersine göç gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Belediye Başkanlığı sürecinde yaptığı çalışmalardan da bahseden Esen, “Şehrimizi hemşerilerimiz ile birlikte kalkındıracağız. Bu şehrin her bir ferdi şehrin tanıtımına, gelişimine ve değişimine katkı sağlayacak ve şehri birlikte yönetebilecek donanımda olmak zorunda.” dedi.

Sohbet esnasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Esen’e TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı tarafından plaket takdim edildi.