Esen, Dünya Şampiyonu Güreşçisini Ödüllendirdi

Esen, Dünya Şampiyonu Güreşçisini Ödüllendirdi

18 Şubat 2022

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Dünya Şampiyonu güreşçisi Kadir Güleşen’i altın ile ödüllendirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Esen, genç güreşçiyi ve Antrenörü Seyfettin Karadeniz’i tebrik etti.

Başkan Esen, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası'nda 80 kg’da Dünya Şampiyonu olarak madalyayı Çankırı’ya getiren Belediyespor Kulübü güreşçisi Kadir Güleşen’i makamında ağırladı. Farklı ülkelerden gelen güreşçiler karşısında kıyasıya bir mücadele vererek şampiyonluğunu ilan eden güreşçisini tebrik eden Esen, “Er meydanını Çankırılı gençlerimizin başarısı ile doldurmak bizi yüreklendiriyor, gururlandırıyor. Güreşteki başarımız, milli ve manevi değerlerimizi geleceğe taşıdığımızın önemli bir göstergesidir.” dedi.