DÖRT GÖZLE BEKLENEN TUZ MÜSABAKALARINA BAŞVURULAR 17 TEMMUZ’DA

Geri

DÖRT GÖZLE BEKLENEN TUZ MÜSABAKALARINA BAŞVURULAR 17 TEMMUZ’DA

14 Temmuz 2023

 

FESTİVALİN İLK ETKİNLİĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

 

2. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nin gözde etkinliklerinden Tuz Müsabakaları için başvurular başlıyor. Futbol, Voleybol, Sokak Basketbolu (Streetball) ve Ayak Tenisi kategorilerinde yarışmak isteyen gruplar, 17 ve 27 Temmuz tarihleri arasında Belediye 3. katta bulunan TUZFEST bürosuna başvuru yapabilecek.

 

Geçtiğimiz sene Dünya’da ilk kez tuz üzerinde çıplak ayak ile oynanan futbol ve voleybol müsabakaları ile dikkatleri üzerine çeken Çankırı Belediyesi, 2. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nin başlangıcını yine Tuz Müsabakaları ile verecek. 1 Ağustos’ta başlayacak müsabakalar için başvurular, 17 Temmuz Pazartesi gününden itibaren alınacak. Müsabaka kategorilerine bu yıl Sokak Basketbolu ve Ayak Tenisi de ekleyen Belediye, dört farklı branşta yarışmalar düzenleyecek. Tüm branşlar, 15-29 yaş ile 30 yaş ve üzeri olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşacak.

 

Başvurular için gerekli formlar, Belediye 3. katta bulunan TUZFEST bürosunda, Çankırı Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan Çankırı bölümünün altındaki Uluslararası Çankırı Tuz Festivali başlığı içerisinde ve duyurular bölümünde yer alacak. Doldurulan formlar, ilgili büroya teslim edilecek.