Dereceye Giren Kick Boksçulara Başkanımız Dinç'ten Ödül

Dereceye Giren Kick Boksçulara Başkanımız Dinç'ten Ödül

13 Mayıs 2011

Belediyemiz Kick Boks takımı 02–07 Mayıs 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında Pınar Karaman’la Türkiye Şampiyonluğu, Kübra Kuyumcu, Mehmet Çağlar ve Emre Bayram Demirci ile de Türkiye üçüncülükleri elde etmişti.

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanımız İrfan Dinç, sporcuları hem tebrik etti, hem de birer altınla ödüllendirdi.

Amatör branşlara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olacağını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “ Bizim yüzümüzü ağarttığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Amacımız belediye olarak gençlerimizi amatör branşlara daha iyi hazırlamak ve teşvik etmektir. Ben hepinizi elde ettiğiniz başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.