Çocuklar Gönülleri Isıttı

Çocuklar Gönülleri Isıttı

2 Ocak 2023

Çankırı Belediyesi, yeni yıl öncesi Korgun Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi.  Çocuk Meclisi üyeleri, kendi elleri ile yaptıkları pasta ve kurabiyeleri sevgi evlerinde kalan kardeşlerine götürdü.

Çocuk Meclisi bünyesinde şehrin yönetimine katılan çocuklar, gönüllü anneler ile birlikte mutfak tezgâhı başına geçti. Biraz un ve yağa kattıkları sevgileri ile pasta ve kurabiyeler yaptı. Yaptıkları lezzetleri Korgun Sevgi Evleri’nde kalan kardeşleri ile paylaşan çocuklar, gönülleri ısıtan örnek bir davranışa imza attı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen ve Meclis Üyesi Özlem Demirci’nin de eşlik ettiği ziyarette çocuklara masal anlatımı, kukla gösterisi ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.