Çocuklar Çankırı Belediyesinin Kış Müzikalinde Doyasıya Eğlendi

Geri

Çocuklar Çankırı Belediyesinin Kış Müzikalinde Doyasıya Eğlendi

23 Ocak 2024

 

Çankırı Belediyesi, ara tatilde çocuklar için dolu dolu program düzenledi. Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinin hazırladığı Ara Tatil Eğlence Programı’nın ilki Çocuk Kış Müzikali ile başladı.

 

Çankırı’da yaşayan çocuklar, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen müzikalde buluştu. Prensesten Nasrettin Hoca’ya, dinozordan palyaçoya kadar birçok karakterin yer aldığı Kış Müzikali’ne katılan çocuklar, söylenen şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi. Çocukların eğlencesine Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve eşi Betül Esen de eşlik etti.

 

Başkan Esen, yaptığı konuşmada Belediyecilik hizmetlerinde en büyük enerjiyi çocuklardan aldıklarını ifade ederek “Yediden yetmişe geniş bir yelpazede verdiğimiz hizmetlerimizin en güzel yansımasını çocuklarımızın yüzlerindeki sevinç ve mutlulukta görüyorum. Belediyecilik anlayışımızda özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin beklentilerini karşılamak, onlardan olumlu geri dönüşler almak, bizim ne denli doğru ve güzel işler yaptığımızı gösteriyor.” dedi.

 

Esen, memlekete hizmet yolunda kendisini en çok motive eden unsurun çocuklar olduğunu söyledi.