Çocuk Meclisi Yarıyıl Tatilini Karda Bitirdi

Geri

Çocuk Meclisi Yarıyıl Tatilini Karda Bitirdi

4 Şubat 2022

 

Çankırı Belediyesinin çocuklara yönelik yarıyıl tatil etkinlikleri sürüyor. İki haftalık ara tatil çocuklar için eğlenceye dönüşüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Meclisi, Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı program ile üyelerine yarıyıl tatil sevinci yaşattı. Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezinde güzel bir gün geçiren Çocuk Meclisi üyeleri kızaklarla kaydı, teleferikle manzaranın tadını çıkardı. Kar keyfi yaşayan çocuklara aileleri de eşlik etti.

Son iki yıldır pandemi süreci sebebi ile çocuklara yönelik etkinlikleri daha az düzeyde tutmak zorunda kaldıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “İnşallah bu süreç tamamen bittiğinde çocuklarımız ile birçok etkinlikte bir araya geleceğiz. Çocuklarımız açık ortamda karın tadını çıkarsınlar, yarıyıl tatilinde aileleri ve akranları ile birlikte kontrollü de olsa güzel bir zaman geçirsinler istedik. Şehrimizin yönetiminde ilk söz sahibi olan çocuklarımıza keyifli bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize.” dedi.