Çocuk Meclisi Üyeleri Mazbatalarını Başkan Esen’den Aldı

Çocuk Meclisi Üyeleri Mazbatalarını Başkan Esen’den Aldı

15 Ocak 2024

Çankırı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Meclisi 20. Dönem Üyeleri, mazbatalarını Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in elinden aldı. Esen, ortak akıl ve ortak karar ile çıktıkları yolda şehrin yönetiminde en etkili sözün çocukların olduğunu söyledi. Esen, Çocuk Meclisi üyelerinin yerel yönetimde Çankırı’da yaşayan tüm çocuklar adına önemli bir sorumluluk üstelendiğini vurguladı.

Şehrin yönetiminde çocuklara doğrudan söz hakkı tanıyan Çocuk Meclisi,  yeni başkan ve asil üyelerini belirledi.  20. Dönem Çocuk Meclisi Üyelerinin mazbata heyecanına Esen çifti ve çocukların aileleri de ortak oldu.  Üyelerin desteğini alan Rabia Şahin, Çocuk Meclisi Başkanı seçildi.  Mazbatalarını Başkan Esen’in elinden alan Başkan Şahin ve 20. Dönem Üyeleri, yeni projeler için resmen göreve başladı.