Çocuk Akademisi Yaza Eğlenerek Veda Etti

Geri

Çocuk Akademisi Yaza Eğlenerek Veda Etti

14 Ağustos 2023

 

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinin düzenlediği “Çocuk Yaz Eğlencesi” etkinliği büyük rağbet gördü. Kamp sandalyeleri, termoslar ve patlamış mısırları ile FSM bahçesini dolduran çocuklar,  aileleri ile birlikte açık hava konseri ve sinemasının tadını çıkardı.

 

FSM Çocuk Akademisi, yaz sezonunu eğlenerek uğurladı. Akademi bahçesini dolduran aileler, Grup MMİ.BAND’ın şarkıları ile coşkulu bir gece yaşadı. Büyükler, ellerinde çaylar ile kamp sandalyelerinde konser izlemenin keyfini yaşarken çocuklar da şarkılara eşlik etti. Grup MMİ.BAND’ın performansı katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

Eğlenceye ailesi ile birlikte katılan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Esen, Milli Eğitimin yanında Çocuk Akademisi olarak da çocukların eğitimine katkı sağlamaya gayret ettiklerini belirtti. Memleketine, ülkesine çok güzel katkılar sağlaması için yerel yönetim olarak gereken gayreti gösterdiklerini söyleyen Esen, “Ülkenin geleceğini belirleyecek kişilerin şu an burada olduğunu düşünüyorum. Yaşanabilir bir Çankırı hedefinde, zaman zaman zoru başarmanın gururu içerisindeyiz. Bu şehir her şeyin iyisine layık, üretmeye devam edeceğiz.” dedi.  

 

Konser sonrası çocuklar, patlamış mısırları ile birlikte açık hava sinemasının tadını çıkardı.