Çocuk Akademisi Öğrencileri Kep Attı

Geri

Çocuk Akademisi Öğrencileri Kep Attı

17 Haziran 2022

 

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, kış dönemi atölyelerine katılan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi. Çocukların sevincine ortak olan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tören sonunda çocuklara başarı belgelerini takdim etti.

Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, geleneği bu yıl da bozmadı. Atölyelere katılan çocuklar,   geleneksel mezuniyet töreninde kep attı. Ailelerin de katıldığı törende çocuklar kış atölyelerini eğlenerek kapattı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 2022 yılını sosyal ve kültürel etkinliklerin yılı ilan ettiklerini belirterek salgın sürecinden sonra halkın ve özellikle çocukların böyle etkinliklere ihtiyaç duyduklarını söyledi. Başkanlık sürecinde fotoğraflarının en çok çocuklar ile olduğunu söyleyen Esen “Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha konforlu bir yaşam sağlamanın peşindeyiz. Popülizm için proje yapmıyoruz. Bulunduğumuz makam, halkın güveni, rahatı hepsi bize emanet. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha iyi bir Çankırı, daha iyi yarınlar bırakabilmek, başka bir gayemiz yok. Bu etkinlikleri doya doya yaşayın istiyoruz. Daha birçok etkinlikte bir araya geleceğiz. Başkan Amcanız olarak sizler için elimizden geleni yapacağız. Bize duydukları güven, hoşgörü ve teslimiyetten dolayı velilerimize çok teşekkür ediyorum. Onların güveni bizleri teşvik ediyor. Emek veren herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Pasta kesiminin ardından Esen çifti, çocuklara başarı belgelerini takdim etti. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Esen, onlar ile bol bol fotoğraf çektirdi.