Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençlere İlk Hediye Başkan Esen’den

Geri

Çiçeği Burnunda Üniversiteli Gençlere İlk Hediye Başkan Esen’den

22 Ağustos 2022

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, üniversiteyi kazanan Çankırılı öğrencileri tebrik ederek çiçeği burnunda üniversiteli gençlere ilk hediyelerini takdim etti.

Çankırı Belediyesi, üniversiteyi kazanan Çankırılı öğrencileri Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği kutlama töreninde bir araya getirdi. Öğrencileri tebrik eden Başkan Esen, “Çankırı’nın gururu gençler olarak şehrimizin başka yerlerdeki en önemli tanıtım elçileri sizlersiniz. Şehrimizin kültürünü, güzelliklerini kendiniz ile birlikte her yere taşıyın. Diğer illere pırıl pırıl gençlerimizi gönderiyoruz. Üniversiteli yıllarınızı iyi değerlendirin. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeler ile sizleri ülkenize ve Çankırı’ya hizmette görmeyi istiyoruz. Bu süreçte sizlere destek veren ailelerinize ve öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum.  Ülkemizi çok iyi noktalara taşıyacak olan sizlersiniz.” dedi.

Kutlama töreni,  Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Müdürü Çelebi Çağlayan “Kariyer Yolculuğunda İlk Adım” konulu konferansı ve öğrencilere tavsiyeleri ile devam etti.  Tören sonunda üniversiteyi kazanan Çankırılı öğrencilere Esen tarafından hediyeleri takdim edildi.