Çat Kapı Dolaşarak Gül Verdiler

Çat Kapı Dolaşarak Gül Verdiler

9 Mayıs 2011

Belediyemiz Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri anneler gününde kapı kapı dolaşarak anneler gününü kutladılar.

Belediyemiz Gençlik Meclisi üyelerinin kutlama şekli normal kutlamalardan farklı bir tarzda yapıldı. Üyeler, hiç tanımadığı kişilerin zillerine basıp karşılarına çıkan annelerin anneler gününü kutlayıp, gül hediye ettiler. Ayrıca üyeler, sokakta karşılaştıkları anneleri de unutmadılar.

Alışılagelmişin dışında farklı bir yöntemle anneler gününü kutlayan Belediyemiz Gençlik Meclisi Üyeleri  “Bizler, anneler gününü değişik bir yöntemle kutlamak istedik. Bunda da belirli bir hedefe ulaştık.  Normal günlerde de annelerimizi hatırlayacağımız etkinliklere yer vereceğiz ”dediler.

Belediyemiz Gençlik Meclisi üyeleri programları çerçevesinde ayrıca şehit annelerini de ziyaret edip, ailelerle sohbet ederek bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.