Çankırı’nın Tanıtım Atağı Sürüyor

Geri

Çankırı’nın Tanıtım Atağı Sürüyor

8 Şubat 2012

CUMA AKŞAMI TARİHİ ÇAMAŞIRHANEDEN CANLI YAYIN YAPACAK

 

TRT Anadolu Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanan Yerinde Konuşuyoruz programının bu haftaki bölümü (03.02.2012 Cuma günü saat 21.30 ile 23.30 arasında) Belediyemizin ev sahipliğinde Tarihi Çamaşırhane’de gerçekleşecek.

 

Son zamanlarda Çankırı’nın farklı zenginliklerini Türkiye’ye tanıtma noktasında etkin şekilde yapılan çalışmalara TRT Anadolu’da gerçekleşecek canlı yayın programının da ciddi bir katkı sağlaması bekleniyor.

 

Şakir Gürel’in sunumu ile yaklaşık 2 saat sürecek Çankırı tanıtımına Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile bazı STK temsilcileri katılacak. Programda Belediyemiz Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Kadın İstihdam Merkezi, Ebru ve Hat-Rolyef çalışmaları, el sanatları ve hediyelik eşya yapım çalışmalarından ve tuzdan hediyelik eşyalar da sergilenecek. Ayrıca yaren ekibi folklor gösteri ile Belediyemiz Mehter Takımı’nın gösterileri de programı renklendirecek.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in 18 ayda tamamlanacak 18 yeni projeyi de anlatacağı programda Çankırı yöresine ait yemekler de tanıtılacak.

Tarihi Çamaşırhane daha önce de TRT Haber Televizyonunda canlı olarak yayınlanan “Canveren Pervaneler” isimli programa evsahipliği yapmıştı